deutschenglishpolski
  AdatvĂ©delem - VendĂ©gkönyv - OldaltĂ©rkĂ©p  
Bejelentkezés
Hirek, ĂșjdonsĂĄgok

Egy Ôsrégi hurok korall a Csendes-óceånból

KĂ©pek

Itt képeket låthatsz a legjobb pillanatokból

MentĂ”bĂșvĂĄr tanfolyam

A PADI Rescue Diver (MentĂ”bĂșvĂĄr) tanfolyam a bĂșvĂĄrkodĂĄsi ismeretek Ă©s tapasztalatok bĂ”vĂ­tĂ©se sorĂĄn egyik legjelentĂ”sebb ugrĂĄs, mert mentĂ”bĂșvĂĄrkĂ©nt megtanulsz magadtĂłl elvonatkoztatva, mĂĄsok biztonsĂĄgĂĄt szem elĂ”tt tartani. EbbĂ”l az okbĂłl a MentĂ”bĂșvĂĄri minĂ”sĂ­tĂ©s alapvetĂ” feltĂ©tele minden professzionĂĄlis szintĂ» PADI tovĂĄbbkĂ©pzĂ©snek, legyen az Divemaster (merĂŒlĂ©svezetĂ”), Assistant Instructor (segĂ©doktatĂł) vagy Open Water Instructor (bĂșvĂĄroktatĂł).

 

A MentĂ”bĂșvĂĄri kĂ©pzĂ©s sorĂĄn bĂ”vĂŒlnek a problĂ©ma megelĂ”zĂ©ssel Ă©s balesetkezelĂ©ssel kapcsolatos ismereteid, amelyeket mĂĄr a NyiltvĂ­zi BĂșvĂĄr tanfolyamban alapoztuk meg. Most a MentĂ”bĂșvĂĄri szinten kĂ©pes leszel komplex bĂșvĂĄr vĂ©szhelyzetek kezelĂ©sĂ©t Ă©s kĂŒlönbözĂ” vĂ©szhelyzeti segĂ©lynyĂșjtĂĄsi technikĂĄk alkalmazĂĄsĂĄt elsajĂĄtĂ­tani. A tanfolyam ezek alapjĂĄn megfelelĂ”en idĂ”- Ă©s tanulĂĄsigĂ©nyes, vĂ©grehajtĂĄsĂĄt Ă©s tartalmĂĄt illetĂ”en azonban realisztikus koncepciĂłn alapszik.

 

Annak ellenĂ©re, hogy termĂ©szetesen komoly szituĂĄciĂłkrĂłl van szĂł, igyekszĂŒnk elĂ©rni azt, hogy örömmel sajĂĄtĂ­tsd el az Ășj ismereteket, Ă©s hogy kihĂ­vĂĄsnak tekintsd a tanfolyamot, amelynek elvĂ©gzĂ©se a sajĂĄt, vĂ­zben tanĂșsĂ­tott önbizalmadat is erĂ”sĂ­ti.

 

A programon való részvétel feltételei:

 

- minimum 12 Ă©ves kor (Junior Rescue Diver)

- A vĂ©dett vĂ­zben törtĂ©nĂ” gyakorlatokhoz (Junior) Open Water Diver vagy ekvivalens bĂșvĂĄrminĂ”sĂ­tĂ©s meglĂ©te szĂŒksĂ©ges.

- A nyĂ­lt vĂ­zi gyakorlatok elvĂ©gzĂ©sĂ©hez (Junior) Advanced Open Water Diver vagy ekvivalens bĂșvĂĄrminĂ”sĂ­tĂ©s szĂŒksĂ©ges.

- A mentĂ”bĂșvĂĄr tanfolyamon valĂł rĂ©szvĂ©telhez szĂŒksĂ©ges egy, kĂ©t Ă©ven belĂŒl valamelyik elismert szervezetnĂ©l elvĂ©gzett ElsĂ” SegĂ©ly (Primary Care) tanfolyam igazolĂĄsa. A mentĂ”bĂșvĂĄri minĂ”sĂ­tĂ©s kiadĂĄsĂĄhoz tovĂĄbbĂĄ szĂŒksĂ©ges a tanfolyam befejezĂ©se elĂ”tt elvĂ©gzett ElsĂ” SegĂ©ly (Secondary Care) oktatĂĄs igazolĂĄsa.

Låsd: EFR (ElsÔsegély) ElsÔdleges és måsodlagos ellåtås - tanfolyam

 

A tanfolyam menete, idÔtartama:

 

A Rescue Diver tanfolyam egy összetett ismeretanyaggal kombinålt, gyakorlati feladatok soråból ålló oktatåst foglal magåban. IdÔtartama åltalåban 5-7 nap. A tanfolyam sorån elméleti vizsgåt kell tenni, és a vízben elvégzett gyakorlatokat megfelelÔen végre kell hajtani.

 

A PADI Rescue Diver minĂ”sĂ­tĂ©s birtokĂĄban belĂ©phetsz a professzionĂĄlis bĂșvĂĄrok tĂĄborĂĄba. A PADI Divemaster (merĂŒlĂ©svezetĂ”) tanfolyam elvĂ©gzĂ©se az elsĂ” szintet jelenti egy professzionĂĄlis bĂșvĂĄrkarrier kezdetĂ©n.

3D Panoråmaképek

360 fokos panoråmaképek a hajóról.

 

ÉrdekessĂ©gek

- TĂ»zhalevĂ” sĂŒgĂ©r

- FelszerelĂ©se mentette meg a bĂșvĂĄrt

A cĂĄpĂĄkrĂłl

Cåpatåmadåsok åldozatai harcolnak a cåpåkért

Roncsok

Röviden a Vörös-tenger roncsairól