deutschenglishpolski
  Adatv√©delem - Vend√©gk√∂nyv - Oldalt√©rk√©p  
Bejelentkezés
Hirek, √ļjdons√°gok

Egy √Ķsr√©gi hurok korall a Csendes-√≥ce√°nb√≥l

Képek

Itt képeket láthatsz a legjobb pillanatokból

Hurghadáról

K.:Mit érdemes megnézni Hurghadán?

Hurghadáról
Klikkeljen a képre
a nagyításhoz!
Ez a v√°ros egy hal√°szfalub√≥l n√Ķtte ki mag√°t a r√©gi√≥ egyik legjelent√Ķsebb √ľd√ľl√Ķk√∂zpontj√°v√°! Ebb√Ķl ad√≥d√≥an, nincsenek k√ľl√∂nleges nevezetess√©gei! Amit √©rdemes megn√©zni az tal√°n az √≥v√°ros, Dahar lehet, ahol megn√©zhetj√ľk a helyi emberek mindennapi √©let√©nek egyes momentumait! Ezen k√≠v√ľl az √ļj v√°rosi r√©sz f√Ķ utc√°ja, a Sheraton street a Saccala square-ig terjed√Ķ r√©sze ami igazi turista csalogat√≥ lehet a t√∂bb sz√°z aj√°nd√©k √©s egy√©b "kacat" boltj√°val!

 

K.:Mekkora v√°ros Hurghada?

 

Kb. 20 km hosszan fekszik a Vörös-tenger partján! Miután valódi turistaparadicsom, ezért szinte az egész város a turizmusban, vagy annak kiszolgálásán fáradozik!

 

K.:Melyik r√©sz√©n l√©v√Ķ sz√°llod√°ba √©rdemes foglalni?

 

Ez att√≥l f√ľgg milyen tipus√ļ a nyaral√≥ t√°rsas√°g?! Ha nagy v√°s√°rl√°sok programk√©nt m√Ľk√∂dnek est√©nk√©nt, akkor √©rdemes a v√°rosi sz√°llod√°kat keresni. Azok a ny√ľzsg√©s k√∂z√©ppontj√°ban vannak. Amennyiben ez nem c√©l, √©s megel√©gszik a t√°rsas√°g a hotel √°ltal ny√ļjtott szolg√°ltat√°sokkal, √ľzletekkel, akkor megfelel√Ķek a v√°roson k√≠v√Ľli, vagy a Makadi-√∂b√∂lben tal√°lhat√≥ sz√°ll√°shelyek is.

 

K.:Milyen a közbiztonság?

 

R√∂viden azt lehet mondani, hogy j√≥! Azt kell tudni a helyiekr√Ķl, hogy a turist√°kb√≥l √©lnek √©s eszerint is viselkednek. Nem jellemz√Ķ, hogy b√°rmit is ellopn√°nak. M√°r csak vall√°si okokb√≥l sem! Illetve ami m√©g fontos, hogy Egyiptomban m√Ľk√∂dik egy speci√°lis rend√Ķrs√©g, amely kifejezetten a turist√°kra vigy√°z √©s figyel. Amennyiben t√∂rt√©nne m√©gis valami, abban az esetben √Ķket kell megkeresni √©s √©rtes√≠teni!
3D Panorámaképek

360 fokos panorámaképek a hajóról.

 

√Črdekess√©gek

- T√Ľzhalev√Ķ s√ľg√©r

- Felszerel√©se mentette meg a b√ļv√°rt

A cápákról

Cápatámadások áldozatai harcolnak a cápákért

Roncsok

Röviden a Vörös-tenger roncsairól