deutschenglishpolski
  Adatv√©delem - Vend√©gk√∂nyv - Oldalt√©rk√©p  
Bejelentkezés
Hirek, √ļjdons√°gok

Egy √Ķsr√©gi hurok korall a Csendes-√≥ce√°nb√≥l

Képek

Itt képeket láthatsz a legjobb pillanatokból

Halad√≥ b√ļv√°r tanfolyam

N√©h√°ny mer√ľl√©s ut√°n r√°j√∂ssz, hogy a b√ļv√°rkod√°s nem maga a v√©gc√©l, hanem eszk√∂z a v√≠z alatti √©lm√©nyek begy√Ľjt√©s√©hez.

 

Am√≠g a Ny√≠lt V√≠zi B√ļv√°r tanfolyam sor√°n a b√ļv√°rkod√°si alapismereteket saj√°t√≠tod el, m√°r az azt k√∂vet√Ķ mer√ľl√©sek alatt is szerezhetsz ezen t√ļlmutat√≥ olyan speci√°lis tud√°st, ami a Te √©rdekl√Ķd√©sednek felel meg.

 

Az Adventures In Diving (B√ļv√°rkod√°si Kalandok) program √ļgy lett √∂ssze√°ll√≠tva, hogy v√°laszt√°sod szerinti h√°rom specialit√°s tanfolyam els√Ķ mer√ľl√©s√©re kalandozhatsz el. Ezt az Adventure Diver min√Ķs√≠t√©ssel tudod majd igazolni.

 

Amennyiben a h√°rom kalandmer√ľl√©s mell√© egy m√©ly mer√ľl√©st hajtasz v√©gre √©s elsaj√°t√≠thatod a v√≠z alatti navig√°ci√≥ alapismereteit, a program v√©g√©n Advanced Open Water Diver (Halad√≥ Ny√≠lt V√≠zi B√ļv√°r) min√Ķs√≠t√©st szerzel. Ezzel, valamint az √°ltalad vezetett mer√ľl√©si napl√≥ba bejegyzett √©s igazolt mer√ľl√©sek alapj√°n a vil√°gon b√°rhol r√©szt tudsz venni a dekompresszi√≥-mentes kedvtel√©si b√ļv√°rkod√°s hat√°rain (40 m) bel√ľl v√©grehajtott mer√ľl√©seken.

 

A programon való részvétel feltételei:

 

- minimum 10 éves kor

- (Junior) Open Water Diver vagy ekvivalens b√ļv√°rmin√Ķs√≠t√©s

 

A tanfolyam menete, id√Ķtartama:

 

Az Advanced Open Water Diver tanfolyam sor√°n 5 mer√ľl√©st hajtunk v√©gre, valamint elsaj√°t√≠tjuk a kiv√°lasztott kalandmer√ľl√©shez tartoz√≥ ismeretanyagot. Az elm√©leti anyag ismereteir√Ķl n√©h√°ny ism√©tl√Ķk√©rd√©ssel teszel bizonys√°got. A tanfolyam √°ltal√°ban 2, n√©h√°ny esetben 3 napig tart.

 

Halad√≥ Ny√≠lt V√≠zi B√ļv√°r min√Ķs√≠t√©s birtok√°ban r√©szt vehetsz tov√°bbi komplett Specialit√°s tanfolyamokon, valamint tov√°bb k√©pezheted magad a Rescue Diver (Ment√Ķb√ļv√°r) tanfolyam sor√°n. A PADI b√ļv√°roktat√≥d besz√°m√≠thatja a Halad√≥ tanfolyam sor√°n v√©grehajtott kalandmer√ľl√©seket az adott Specialit√°s tanfolyamokba.

 

 

A regisztrációs (kártya) díj 40 euro.

 

3D Panorámaképek

360 fokos panorámaképek a hajóról.

 

√Črdekess√©gek

- T√Ľzhalev√Ķ s√ľg√©r

- Felszerel√©se mentette meg a b√ļv√°rt

A cápákról

Cápatámadások áldozatai harcolnak a cápákért

Roncsok

Röviden a Vörös-tenger roncsairól