deutschenglishpolski
  Adatv√©delem - Vend√©gk√∂nyv - Oldalt√©rk√©p  
Bejelentkezés
Hirek, √ļjdons√°gok

Egy √Ķsr√©gi hurok korall a Csendes-√≥ce√°nb√≥l

Képek

Itt képeket láthatsz a legjobb pillanatokból

New Deal One

New Deal One

A haj√≥nk, amit 2009-es teljes fel√ļj√≠t√°sa ut√°n New Deal One-nak keresztel- t√ľnk el, 2005-ben k√©sz√ľlt el Rasheedban, Egyiptom egyik legh√≠resebb haj√≥√©p√≠t√Ķ kik√∂t√Ķj√©ben. 30 m√©teres hossz√°val √©s t√∂bb mint 7 m√©teres sz√©less√©g√©vel az √ļj gener√°ci√≥s nagy szafari haj√≥k korszak√°t vezette be.

 

Fontos megeml√≠ten√ľnk, hogy 2009-ben k√©t √ļj komplett meghajt√°s ker√ľlt be√©p√≠t√©sre, ami nagym√©rt√©kben hozz√°j√°rul a haj√≥ kiemelked√Ķ √ľzembiztons√°g√°hoz.

A gy√°ri motorbe√°ll√≠t√°snak k√∂sz√∂nhet√Ķ, hogy nem gomolyog m√∂g√∂tt√ľnk nagy f√ľstfelh√Ķ, ezzel is megk√≠m√©lve k√∂rnyezet√ľnket √©s saj√°t eg√©szs√©g√ľnket.

A h√°rommembr√°nos v√≠ztiszt√≠t√≥val naponta √∂t tonna √©desvizet tudunk el√Ķ√°ll√≠tani, ez√©rt nem kell att√≥l tartani, hogy az a t√ļra v√©g√©re elfogy.

Modern, digit√°lisan vez√©relt haj√≥gener√°toraink v√°ltott √ľzemben m√Ľk√∂dnek √©s a legmagasabb terhel√©st is k√©pesek elviselni, √≠gy nem sz√ľks√©ges pl. a l√©gkondicion√°l√≥k lekapcsol√°sa a palackok t√∂lt√©se alatt.

A berendez√©seink folyamatos karbantart√°s√°val tov√°bb n√∂velj√ľk a megb√≠zhat√≥s√°got.

A r√©szletes m√Ľszaki param√©terek a M√Ľszaki Adatok men√ľpontban tal√°lhat√≥k meg.

 

Hat darab k√©t√°gyas, k√©t darab francia√°gyas √©s k√©t darab h√°rom√°gyas, egy√©nileg szab√°lyozhat√≥ l√©gkond√≠cion√°l√≥val, f√ľrd√Ķszob√°val (hideg-meleg v√≠zzel), √©s WC-vel ell√°tott kabin biztos√≠t k√©nyelmes sz√°ll√°shelyet 22 vend√©gnek.

H√°rom fed√©lzet√©n √©s a haj√≥k√∂zben mindent megtal√°l a b√ļv√°r, amire csak a t√ļra folyam√°n sz√ľks√©ge lehet.

A legfels√Ķ fed√©lzeten a napim√°d√≥k, k√©nyelmes nyug√°gyakon, illetve matracokon h√≥dolhatnak szenved√©ly√ľknek.

A fels√Ķ fed√©lzeten az √°rny√©kban, a leveg√Ķn pihenni, olvasni, kikapcsol√≥dni v√°gy√≥k tal√°lj√°k meg ide√°lis hely√ľket.

Az als√≥ fed√©lzeten helyezkedik el a t√°gas szalon, valamint a mer√ľl√©sek el√Ķk√©sz√≠t√©s√©re √©s a felszerel√©sek t√°rol√°s√°ra szolg√°l√≥ b√ļv√°rfed√©lzet.

A haj√≥k√∂zben tal√°lhat√≥ak a kabinok. Igyekezt√ľnk figyelembe venni a vend√©gek ig√©nyeit, √≠gy p√©ld√°ul a k√∂zponti l√©gkondicion√°l√≥t egy√©nileg szab√°lyozhat√≥ k√©sz√ľl√©kekre cser√©lt√ľk le, hogy mindenki a saj√°t komfort√©rzet√©nek megfelel√Ķen √°ll√≠thassa be a h√Ķm√©rs√©kletet.

 

√öj motorokkal felszerelt 2 db Zodiac szolg√°lja a mer√ľl√Ķhelyek min√©l gyorsabb megk√∂- zel√≠t√©s√©t.

 

A mer√ľl√©sek k√∂z√∂tt olyan sz√≥rakoz√°si lehet√Ķs√©gek szerepelnek a palett√°n, mint a Play Station2, t√∂bb sz√°z n√©pszer√Ľ film megtekint√©se a 82 cm-es LCD telev√≠zi√≥n, t√∂bb ezer zenesz√°m meghallgat√°sa a l√©gkondicion√°lt szalonban a sztere√≥ multim√©di√°s er√Ķs√≠t√Ķ t√°mogat√°s√°val, vagy lehet√Ķs√©g van kikapcsol√≥d√°sra, a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ k√°rtya- √©s t√°blaj√°t√©kok egyik√©vel.

 

A hajó további extra szolgáltatásai:

Megfelel√Ķ v√©teli k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt lehet√Ķs√©g van internetes szolg√°ltat√°s ig√©nybev√©tel√©re.

A m√Ľholdas telefonok el√©rhet√Ķs√©get biztos√≠tanak a mobil h√°l√≥zatok lefedetts√©gi ter√ľlet√©n k√≠v√ľl is.

 

 

3D Panorámaképek

360 fokos panorámaképek a hajóról.

 

√Črdekess√©gek

- T√Ľzhalev√Ķ s√ľg√©r

- Felszerel√©se mentette meg a b√ļv√°rt

A cápákról

Cápatámadások áldozatai harcolnak a cápákért

Roncsok

Röviden a Vörös-tenger roncsairól