deutschenglishpolski
  AdatvĂ©delem - VendĂ©gkönyv - OldaltĂ©rkĂ©p  
Bejelentkezés
Hirek, ĂșjdonsĂĄgok

Egy Ôsrégi hurok korall a Csendes-óceånból

KĂ©pek

Itt képeket låthatsz a legjobb pillanatokból

Mire van szĂŒksĂ©gem, hogy elkezdjek merĂŒlni?

Mire van szĂŒksĂ©gem, hogy elkezdjek merĂŒlni?
Klikkeljen a képre
a nagyĂ­tĂĄshoz!

Egy elhatårozåsra, hogy meg akard ismerni ezt a gyönyörûséges, varåzslatos víz alatti vilågot.

A bizonytalanabbaknak ajĂĄnljuk, hogy egy bemutatĂł merĂŒlĂ©sen ismerjĂ©k meg oktatĂłinkkal a bĂșvĂĄrkodĂĄs legszĂŒksĂ©gesebb alapismereteit, Ă©s merĂŒljenek el a Vörös-tenger meleg vizĂ» akvĂĄriumĂĄban.

Aki mĂĄr tudja magĂĄrĂłl, hogy bĂșvĂĄr szeretne lenni, annak mindenkĂ©ppen cĂ©lszerĂ» legalĂĄbb a következĂ” ABC-feleszelĂ©si tĂĄrgyakat megvĂĄsĂĄrolni:

maszk,
uszony (cĂ©lszerĂ» bĂșvĂĄrcipĂ”vel viselhetĂ” pĂĄntos vĂĄltozatot vĂĄlasztani),
légzÔcsÔ.

A kĂŒlönbözĂ” lĂĄb- Ă©s fejmĂ©retek miatt mindenkire mĂĄskĂ©pp illeszkednek, ezĂ©rt a legkĂ©nyelmesebb a megfelelĂ”en kivĂĄlasztott sajĂĄt felszerelĂ©sben belekezdeni a tanulĂĄsba.

SzintĂ©n elĂ”nyös egy sajĂĄt bĂșvĂĄrruha beszerzĂ©se. A boltokban minden testalkatra talĂĄlsz kĂŒlönfĂ©le cĂ©lĂș Ă©s vastagsĂĄgĂș ruhĂĄt.

Az, hogy milyet vĂĄlasztasz persze a jövĂ”beni merĂŒlĂ©seid körĂŒlmĂ©nyeitĂ”l is fĂŒgghet: vĂ©kony, hosszĂș vagy rövid trĂłpusi, vastagabb anyagĂș mĂ©rsĂ©kelt övi, vagy hideg vĂ­zbe valĂł szĂĄraz ruha.

Itt a Vörös-tengeren az Ă©v nagyobbik rĂ©szĂ©ben kĂ©nyelmesen merĂŒlhetsz egy 2-3 mm vastag rövid vagy hosszĂș ujjĂș neoprĂ©n bĂșvĂĄrruhĂĄban. Ezeknek az ĂĄra is ĂĄltalĂĄban a legkedvezĂ”bb a többi ruhatĂ­pussal összehasonlĂ­tva.

Ha felkeresed valamelyik bĂșvĂĄrboltot biztosan szakĂ©rtĂ” segĂ­tsĂ©gre talĂĄlsz.

A felszerelĂ©s többi rĂ©szĂ©t pĂ©nztĂĄrcĂĄd Ă©s elhatĂĄrozĂĄsod fĂŒggvĂ©nyĂ©ben azonnal, vagy darabonkĂ©nt, idĂ”vel is megvĂĄsĂĄrolhatod.

Ezeket ĂĄltalĂĄban minden bĂșvĂĄrbĂĄzison Ă©s termĂ©szetesen nĂĄlunk is bĂ©relheted, a tanfolyamod vagy bĂșvĂĄrkodĂĄsod idejĂ©re.

 

 

Honnan tudom, melyik a legjobb felszerelés?

 

Mire van szĂŒksĂ©gem, hogy elkezdjek merĂŒlni?
Klikkeljen a képre
a nagyĂ­tĂĄshoz!

KönnyĂ» a vĂĄlasz. Nincs legjobb felszerelĂ©s. A lĂ©gzĂ”kĂ©szĂŒlĂ©kes felszerelĂ©sek ĂłriĂĄsi vĂĄlasztĂ©kban kĂ©szĂŒlnek az igĂ©nyek, az Ă©rdeklĂ”dĂ©s, Ă©s a mĂ©retek szĂ©les skĂĄlĂĄjĂĄnak figyelembevĂ©telĂ©vel.

LeginkĂĄbb a NyĂ­lt VĂ­zi BĂșvĂĄrtanfolyam alatt elsajĂĄtĂ­tott ismeretek, az oktatĂłd szakĂ©rtelme Ă©s az ismerĂ”seid segĂ­tsĂ©ge, tĂĄmpontot nyĂșjtanak majd a szĂĄmodra legmegfelelĂ”bb felszerelĂ©s kivĂĄlasztĂĄsĂĄban.

A legtöbb bĂșvĂĄrboltban szĂ­vesen segĂ­tenek szakĂ©rtĂ” eladĂłk a szĂĄmodra legmegfelelĂ”bb eszközök kivĂĄlasztĂĄsĂĄban. SegĂ­tenek összeĂĄllĂ­tani a felszerelĂ©sed, valamint Ă©vekig szervizt, Ă©s tĂĄmogatĂĄst nyĂșjtanak a megbĂ­zhatĂł hasznĂĄlat Ă©rdekĂ©ben.

 

 

Van-e lehetĂ”sĂ©g, hogy a hajĂłn tanuljak meg merĂŒlni?

 

TermĂ©szetesen! A bĂșvĂĄroktatĂł kollĂ©gĂĄink a legnagyobb örömmel adjĂĄk ĂĄt Neked a kĂ©szĂŒlĂ©kes bĂșvĂĄrkodĂĄs ismereteit, vagy segĂ­tsĂ©gĂŒkkel bĂ”vĂ­theted mĂĄr meglĂ©vĂ” bĂșvĂĄrtudĂĄsod.

 

A rĂ©szleteket a TANFOLYAMOK menĂŒpont alatt talĂĄlhatod

 

3D Panoråmaképek

360 fokos panoråmaképek a hajóról.

 

ÉrdekessĂ©gek

- TĂ»zhalevĂ” sĂŒgĂ©r

- FelszerelĂ©se mentette meg a bĂșvĂĄrt

A cĂĄpĂĄkrĂłl

Cåpatåmadåsok åldozatai harcolnak a cåpåkért

Roncsok

Röviden a Vörös-tenger roncsairól