deutschenglishpolski
  Adatv√©delem - Vend√©gk√∂nyv - Oldalt√©rk√©p  
Bejelentkezés
Hirek, √ļjdons√°gok

Egy √Ķsr√©gi hurok korall a Csendes-√≥ce√°nb√≥l

Képek

Itt képeket láthatsz a legjobb pillanatokból

EFR Els√Ķseg√©ly tanfolyam

Els√Ķseg√©ly - mindenki hallott m√°r r√≥la, de vajon ki megy oda egy balesetet szenvedett szem√©lyhez, hogy seg√≠ts√©get ny√ļjtson? √Āltal√°ban nem a k√∂z√∂ny k√©szteti az embereket arra, hogy ne avatkozzanak be, hanem a bizonytalans√°g √©s a megfelel√Ķ ismeretek hi√°nya.

 

Az Els√Ķseg√©ly tanfolyamon val√≥ r√©szv√©telt, nem csak b√ļv√°roknak aj√°nljuk. Ezzel a tud√°ssal b√°rmely √©lethelyzetben ember√©letet menthetsz meg.

 

A k√©t tanfolyamr√©sz, Els√Ķseg√©ly - els√Ķdleges ell√°t√°s, √©s Els√Ķseg√©ly - m√°sodlagos ell√°t√°s, seg√©lyny√ļjt√°si lehet√Ķs√©get biztos√≠tanak laikusok sz√°m√°ra, amellyel k√©pesek lesznek alapvet√Ķ ell√°t√°st √©s seg√©lyt ny√ļjtani a baleseti v√©szhelyzetekben.

 

Mindk√©t r√©szben az Els√Ķseg√©ly, √©s az √ļjra√©leszt√©si gyakorlatok √ļgy vannak integr√°lva, hogy a tanfolyam r√©sztvev√Ķi k√∂nnyen meg tudj√°k jegyezni. Ez abban seg√≠ti a majd a r√©sztvev√Ķket, hogy s√©r√ľlt, vagy beteg szem√©lyeknek, a v√©szhelyzeti szitu√°ci√≥kban effekt√≠v m√≥don seg√≠ts√©get ny√ļjtsanak.

 

A programon való részvétel feltételei:

 

B√°rki, aki meg szeretn√© tanulni a v√©szhelyzetek kezel√©s√©t, r√©szt vehet a tanfolyamon. Nincs k√∂tve semmilyen el√Ķk√©pz√©shez, sem pedig minim√°lis korhoz.

 

A tanfolyam menete, id√Ķtartama:

 

Az Els√Ķseg√©ly tanfolyam k√©t r√©sz√©t, √°ltal√°ban egy blokkban oktatjuk. A tanfolyam egy kis terjedelm√Ľ k√©zik√∂nyv √°ttanulm√°nyoz√°s√°b√≥l, a benne tartalmazott ismeretek elsaj√°t√≠t√°s√°b√≥l, valamint egy gyakorlati r√©szb√Ķl √°ll.

 

Az elméleti tudásról egy teszt során kell bizonyságot tenni.

3D Panorámaképek

360 fokos panorámaképek a hajóról.

 

√Črdekess√©gek

- T√Ľzhalev√Ķ s√ľg√©r

- Felszerel√©se mentette meg a b√ļv√°rt

A cápákról

Cápatámadások áldozatai harcolnak a cápákért

Roncsok

Röviden a Vörös-tenger roncsairól