deutschenglishpolski
  Adatv√©delem - Vend√©gk√∂nyv - Oldalt√©rk√©p  
Bejelentkezés
Hirek, √ļjdons√°gok

Egy √Ķsr√©gi hurok korall a Csendes-√≥ce√°nb√≥l

Képek

Itt képeket láthatsz a legjobb pillanatokból

Biztosítás

A b√ļv√°rkod√°s egy olyan szabadid√Ķ t√∂lt√©s, amely az √°ltal√°nosan elfogadott √©s biztons√°gosnak tartott szab√°lyok betart√°sa mellett nem rejt mag√°ban nagyobb kock√°zatot, mint m√°s k√∂zkedvelt sport√°gak pl. a vitorl√°z√°s, a sz√∂rf√∂l√©s vagy a s√≠el√©s.

 

Azonban a hagyom√°nyos utasbiztos√≠t√°sok z√∂me nem ny√ļjt fedezetet az esetlegesen m√©gis el√Ķfordul√≥ b√ļv√°rkod√°ssal kapcsolatos esem√©nyekre, ak√°r dologi (felszerel√©sben keletkezett), ak√°r eg√©szs√©g√ľgyi k√°rokr√≥l van sz√≥. Ez azzal magyar√°zhat√≥, hogy a b√ļv√°rfelszerel√©sek komoly √©rt√©ket k√©pviselnek, az eg√©szs√©g√ľgyi beavatkoz√°sok pedig igen k√∂lts√©gesek is lehetnek.

Ez√©rt felt√©tlen√ľl javasoljuk, hogy minden b√ļv√°r k√∂ss√∂n egy kifejezett b√ļv√°rbiztos√≠t√°st.

 

Ennek többféle módja van:

 

A DAN (Diver Alerts Network) k√≠n√°l olyan √©ves biztos√≠t√°st, amely minden b√ļv√°rkod√°ssal kapcsolatos eg√©szs√©g√ľgyi k√°resem√©nyre ny√ļjt fedezetet.
Részletes információkat a www.daneurope.org honlapon vagy a +36 30 8114481 telefonszámon kapsz.

 

Az UNIQA Biztos√≠t√≥ Rt. a Magyar B√ļv√°r Szaksz√∂vets√©ggel √©s az ASP Magyarorsz√°g Kft-vel k√∂z√∂sen √ļj utasbiztos√≠t√°si m√≥dozatot hozott l√©tre, "Gy√∂ngyhal√°sz Utasbiztos√≠t√°s B√ļv√°roknak" n√©ven. A hagyom√°nyos utasbiztos√≠t√°sok szerkezet√©re √©p√ľl a Gy√∂ngyhal√°sz is. Az egyes m√≥dozatok a k√ľlf√∂ldi tart√≥zkod√°s sor√°n bek√∂vetkezett eg√©szs√©g√ľgyi probl√©m√°k, poggy√°szk√°rok, √©s egy√©b utaz√°ssal kapcsolatos kellemetlens√©gek enyh√≠t√©s√©vel sietnek a biztos√≠tottak v√©delm√©re. A biztos√≠t√°s a b√ļv√°rt√ļra idej√©re k√∂thet√Ķ egy√©nileg.
Részletes információkat a www.buvarbiztositas.hu honlapon találsz.

 

Tov√°bbi b√ļv√°rbiztos√≠t√°si aj√°nlatokat tal√°lsz a http://netrisk.hu/biztositas_dijszamitas/utasbiztositas/utasbiztositas.php honlapon.

 

Term√©szetesen sz√≠vesen seg√≠t√ľnk Neked tan√°csainkkal megfelel√Ķ biztos√≠t√°s kiv√°laszt√°s√°ban a b√ļv√°rt√ļr√°t megel√Ķz√Ķen.

 

 

3D Panorámaképek

360 fokos panorámaképek a hajóról.

 

√Črdekess√©gek

- T√Ľzhalev√Ķ s√ľg√©r

- Felszerel√©se mentette meg a b√ļv√°rt

A cápákról

Cápatámadások áldozatai harcolnak a cápákért

Roncsok

Röviden a Vörös-tenger roncsairól