deutschenglishpolski
  Adatv√©delem - Vend√©gk√∂nyv - Oldalt√©rk√©p  
Bejelentkezés
Hirek, √ļjdons√°gok

Egy √Ķsr√©gi hurok korall a Csendes-√≥ce√°nb√≥l

Képek

Itt képeket láthatsz a legjobb pillanatokból

Kedves Látogató!

Kedves Látogató!
Klikkeljen a képre
a nagyításhoz!

C√©g√ľnk alap√≠t√≥i √©s munkat√°rsai a b√ļv√°rkod√°s szenved√©ly√©nek h√≥dolnak. Sokan m√°sok is ugyanolyan szerelmesei a v√≠z alatti vil√°gnak, mint mi. Ez egy k√ľl√∂nleges, egyedi √©letforma, amely bar√°tokk√° kov√°csolja a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ nyelveket besz√©l√Ķ m√°s-m√°s nemzetekhez tartoz√≥ embereket is.

 

Amint azt barátok között szokás, szeretnénk a továbbiakban a hivatalos és kevésbé közvetlen magázódás helyett a tegezési formát használni.

 

V√°llalkoz√°sunk c√©lja, hogy k√∂z√∂s kedvenc id√Ķt√∂lt√©s√ľnknek adjon otthont, bar√°ts√°gos megb√≠zhat√≥ k√∂rnyezetben.

 

Mi kell ahhoz, hogy a nyaral√°s alatt kikapcsol√≥dhass, √©s gondtalanul elmer√ľlhess a V√∂r√∂s-tenger k√©k hull√°maiban, gy√∂ny√∂r√Ľ korallz√°tonyok felett, vagy a m√ļlt eml√©keit id√©z√Ķ valamelyik haj√≥roncs k√∂zel√©ben?

 

Egy olyan felk√©sz√≠tett, tapasztalt csapatra van sz√ľks√©g, amely maga is sz√≠vvel-l√©lekkel osztja meg m√°sokkal eme csod√°latos v√≠z alatti vil√°g ir√°nt √©rzett rajong√°s√°t. Olyan emberekre, akik a vend√©gek k√≠v√°ns√°gait √©s ig√©nyeit ismerik, akiknek az a legfontosabb, hogy az itt t√∂lt√∂tt id√Ķ alatt a mindenki a lehet√Ķ legjobban √©rezze mag√°t, √©s felejthetetlen √©lm√©nyekkel gazdagabban t√©rjen haza.

 

Itt Egyiptomban minden adott ahhoz, hogy √©lvezhess√ľk a paradicsomi idillt a V√∂r√∂s-tenger v√©gel√°thatatlan csod√°i k√∂z√∂tt. Visszat√©r√ľnk a gy√∂kerekhez, amikor a t√ļr√°ink √ļtvonalait tervezz√ľk. Nem kiz√°r√≥lag a "h√≠res", mindenki √°ltal ismert mer√ľl√Ķhelyeket vessz√ľk csak c√©lba, hanem egyedi helysz√≠neket is aj√°nlunk vend√©geinknek. Ek√∂zben term√©szetesen igyeksz√ľnk messzemen√Ķen figyelembe venni egy√©ni ig√©nyeket is.

 

Ezzel √©rhetj√ľk el azt, hogy minden egyes t√ļr√°nk egyedi √©s megism√©telhetetlen √©lm√©nyt ny√ļjtson, m√©g az ism√©telten visszat√©r√Ķ l√°togat√≥ink sz√°m√°ra is.

 

Ezt p√°ros√≠tjuk tradicion√°lis egyiptomi √©s kellemes eur√≥pai √≠zeket id√©z√Ķ √©telekkel, tisztas√°ggal, udvarias kiszolg√°l√°ssal annak √©rdek√©ben, hogy a t√ļra els√Ķ perc√©t√Ķl az utols√≥ig teljes m√©rt√©kben ennek a csod√°latos id√Ķt√∂lt√©snek szentelhess√ľk figyelm√ľnket, ki√©lvezve annak minden pillanat√°t.

 

Ha sz√°nd√©kaink, filoz√≥fi√°nk elnyerik tetsz√©sedet, akkor hit√ľnk szerint minden bizonnyal j√≥ d√∂nt√©st hozol, amikor szolg√°ltat√°sainkat v√°lasztod.

 

A miel√Ķbbi tal√°lkoz√°s rem√©ny√©vel k√≠v√°nunk kedves Olvas√≥, j√≥ elm√©lked√©st a helyes d√∂nt√©s meghozatal√°hoz.

 

Üdvözlettel

 

a New Deal Csapata

 

3D Panorámaképek

360 fokos panorámaképek a hajóról.

 

√Črdekess√©gek

- T√Ľzhalev√Ķ s√ľg√©r

- Felszerel√©se mentette meg a b√ļv√°rt

A cápákról

Cápatámadások áldozatai harcolnak a cápákért

Roncsok

Röviden a Vörös-tenger roncsairól